Eladó Tanya, Albertirsa

#190700024

Eladó Tanya

11.9 millió Ft

Albertirsa
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Vegyes
Áron alul
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 440 m2
Átlagos
Vegyes tüzelés
Körpanoráma
Délkelet
Komfort
Optikai
230 - 400 Volt
Saját kút
Gázpalackból
Derítő

Albertirsa határában nagy területű,állattartásra alkalmas tanya eladó

Eladóvá vált egy 4400 m2 alapterületű tanya, 75 m2-es, 2 szobás családi házzal.

A szabad kötetlen életre vágyóknak jó szívvel ajánlom. A tanyaházhoz  szántó föld  tartozik, mely kukoricásból és konyhakertből áll.  A közel egy hektáros föld terület közepén helyezkedik el  a ház.

A ház helyiségei: 2 nagyszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC, folyosó, spájz. A nyílászárók fából készültek,a mennyezet fafödémes, sátortetős cserépfedéssel. A ház alapja beton, vegyes falazatú (tégla  és vályog). A vályog fal nagyon megnyerő, mert télen meleg, nyáron kellemesen hűvös. A fal külső vakolásán színre festett kőporozás. A bejáratnál 15nm-es nagy terasz ad árnyékot ennek oldala faberakásos,teteje katedrál üveggel üvegezett.

A vizet saját  fúrott kút biztosítja szennyvíz saját derítő gödörbe ürül. Ipari áram van bekötve, 380 W.  A melegvizet villanybojler biztosítja. A hideg téli hónapokban a meleget vegyes tüzelésű kályha biztosítja.

Az ingatlanon 500 disznó befogadására alkalmas hizlalda található. Az állat tartás biztosítására további gazdasági kiszolgáló helyiségeket építettek.

Az ingatlan körbe kerített. A környéken teljes  nyugalom, béke honol. Kérem jöjjön el nézze meg,vásárolja meg az ingatlant. A természet csodáját élvezheti a hétköznapokban. Hívja meg barátait,ismerőseit,ismertesse meg velük az igazi vidéki életérzést.

Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK, lakástakarék.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk  rendelkezésére.

Teleki és Fia Ingatlan BT.
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Tanya
Panellakás
Téglalakás
Telephely
Nyaraló
Szántó
Üzlethelyiség
Gazdasági épület