Eladó Tanya, Albertirsa

#190700062

Eladó Tanya

17.9 millió Ft

Albertirsa
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Vegyes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 931 m2
Átlagos
Házközponti fűtés
Körpanoráma
Délkelet
Összkomfort
Műholdas
Bevezetve (230 Volt)
Saját kút
Gázpalackból
Derítő

Albertirsa határában takaros kis tanya eladó

Albertirsa határában eladásra kínálom ezt a tanya épületet 1931 m2-es földterülettel együtt, amiből 500 m2-es az udvar területe. Itt szőlő és gyümölcsfák találhatók, az udvaron ólak, gk.beálló és gazdasági épületek, valamint kamra és alatta pince állnak.

A lakóépület 100 m2-es, a szobák pvc-vel burkoltak, tágas konyha és étkező, fürdőszoba, éléskamra és beépített előszobából áll. A fűtés vegyes kazánnal, központi fűtéssel történik. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók fából készültek, műanyag redőnyök védik az ablakokat.

Az épület alapja beton, falazata vert sárfal és tégla vegyesen, fafödémes, kapcsos cserép fedi a tetőt, körben ereszcsatorna húzódik.

Kérem jöjjön el, tekintse meg az ingatlant. Amennyiben csendes vidéki életre vágyik, itt megtalálja. A tanya bejárata főúton helyezkedik el, a buszmegálló szó szerint a kapu előtt áll. Gyerekeknek iskola busz az iskola időszakban biztosított.

Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK, lakástakarék.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Teleki és Fia Ingatlan BT.
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Tanya
Panellakás
Téglalakás
Nyaraló
Szántó
Üzlethelyiség
Gazdasági épület
Telephely