Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
100 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

30

Eladó Családi ház

Albertirsa

3 + 1
100 m2
1 440 m2

Albertirsai családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa belterületén ezt az 1440 nm.-es összközműves telken épült vegyes falazatú 100 nm.-es felújított belterű családi házat.

Az épület alapja beton, rakott sár és tégla falazatú vegyesen, fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos. A tető  újra lett cserélve.

A belső térben : 2 nagy hálószoba, fél szoba, tágas világos nappali, konyha, közlekedő és  fürdőszoba került kialakításra. Az épület két bejáraton megközelíthető, nyílászárók fából készültek. A hátsó bejáratnál tágas terasz nyújt pihenési lehetőséget. A teraszról egy további helyiségben éléskamra. A fűtés központi fűtésrendszeren keresztül történik gázkazánról és vegyeskazánról.

A konyhabútor a vételár részét képezi. 

A burkolatok: laminált padló, parketta, csempe és járólapok. 

Az épülethez szorosan csatlakozik a kazánház, benne a gázkazán és vegyeskazán, a melegvizet villanybojler melegíti. A fürdőszoba újszerű állapotú,néhány éves. 

Az udvaron tárolók és gazdasági kiszolgáló épületek állnak. 

A kertrész kiválóan alkalmas kertészkedésre vagy pihenésre. Gyermek játszótér és medence is állítható.

Az előkertben virágok nyílnak, tuják és fenyők magasodnak.

Aki vidéken szeretne letelepedni , itt a kiváló alkalom.CSOK-ra alkalmas ingatlan. Szép utca, kedves szomszédok. Óvoda, orvosi rendelő, üzlet a közelben. A vasútállomás néhány perc alatt elérhető.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

41.74

Eladó Családi ház

Albertirsa

3
97 m2
500 m2

Új építésű családi ház Albertirsán

Értékesítésre kínálom Albertirsán ezt az 500 nm.-es belterületi építési telken épülő nettó 97 nm.-es igényes családi házat.

Az épület 2021 júniusában kulcsra készen vehető birtokba.

A tervek szerint: alapja beton, falazata: Porotherm 30-as külső falazó blokk belső teherhordó falak 30 cm.-es Nexe falazó blokk, egyéb válaszfalak 10 cm.Porotherm tégla. 

Fafödém : gomba ölő s tűzálló folyadékkal lekezelve. Konytyolt nyeregtető antracit beton cserép héjazat.

A belső térben: 3 hálószoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, toalett, előtér, közlekedő. 

A nappaliból tágas terasz nyílik, ahonnan a reggeli kávé mellett csodálhatja a napkeltét. Jakuzzi is telepíthető igény szerint a spa kedvelőinek, a későbbiekben.

Az épület fűtése hőszivattyús központi fűtés rendszeren történik. A hideg burkolatok alatt padlófűtés, a szobákban radiátorokkal. A gardrób és nappali fala közt kémény húzódik, a nappaliban kandalló beépítése lehetséges. A nyílászárók műanyagból készültek hőszigetelt üveggel.

A külső falazat 15 cm.-es hőszigetelő vakolatrendszerrel ellátva, fehér nemesvakolattal , a lábazat sötétszürkére színezve.

A bekerülési árba a melegburkolatokból 2500 ft./nm, a hidegburkoló anyagokból 3000 ft./nm árig választhatnak. Igény szerint plusz árért szabadon válogathat.

Az udvaron a járda és gépkocsi behajtó beton térkőelemből kirakott.

Amennyiben új építésű ingatlant képzel el álmai otthonának, itt a kiváló alkalom.

CSOK igényelhető! Figyelem!! A jövő évtől illetékmentesség!!

A kivitelező ország szerte kitűnő referencia munkával rendelkezik.

Csodás alkalom-korrekt ár.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.Kérem hívjon bizalommal

18.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

3
80 m2
1 440 m2

Albertirsai családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsán ezt a belterületi aszfaltos utcában található összközműves 1440 nm.es körbekerített telken épült családi házat. Az épület beton alapra tégla és rakott sár falazattal épüült, fafödémes új sátortetős agyagcserép héjazatos. A belső térben: 3 szoba, konyha, fürdőszoba, spejz található. A lakótérhez kapcsolódik egy műhely , alatta pince és kazánház. Az épület beltere régóta nem lakott, felújítást igényel, de szorgos kezek hamar csodát varázsolhatnak belőle. A belső burkolatok: festett fal, parketta, csempe, járólap. A nyílászárók fából készültek. A fűtés központi rendszeren történik vegyes kazánról és gázcirkóról radiátorokkal. További fűtési lehetőségként a nappaliban egy cserép kályha is rendelkezésre áll. 

A ház mellett tégla falazatú garázs épült, mellette oldalt tágas tároló pluszban. 

Az előkertben örökzöldek burjánzanak, virágok nyílnak. A hátsó kert alkalmas kertészkedésre vagy pihenőhely, gyermek játszótér, medence kialakítására. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. 

Üzlet, állomás, óvoda a közelben. 

Aki jó áron szeretne ingatlanhoz jutni, itt a kiváló lehetőség. Az ingatlan CSOK-ra alkalmas.

kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

44.99

Eladó Családi ház

Albertirsa

2
100 m2
1 440 m2

Albertirsai luxus családi ház eladó

Értékesítésre kínálom IGÉNYES VÁSÁRLÓNAK Albertirsa belterületén ezt az 1440 nm.-es összközműves ingatlant, a rajta épült 100 nm.-es csodaszépen kialakított  családi házzal és a benne lévő berendezési tárgyakkal együtt. 

Az épület jelenlegi arculatát az idei évben nyerte el. Alapja beton, rakott sár és tégla falazatú vegyesen, fafödémes, új kontyolt nyeregtetős antracit beton cserép héjazatos. A ház padlása kőzetgyapot paplannal szigetelt. Az elmúlt évben új nyílászárók, víz- és fűtésrendszer, elektromos vezetékek, burkolatok teljes cseréje történt.

A belső térben: két szoba, konyha étkező , fürdőszoba , előtér került kialakításra luxus kivitelben.

A tágas hálószobában :  franciaágy , komód és plafonig magasodó gardrób szekrény. A nappaliban sarokgarnitúra, az étkező a plafon fa látványgerendás,a tér félkör ívben üvegezett, földig érő ízléses függönyökkel árnyékolható, mert dől be a napfény. Innen csodás kilátás nyílik  a kerti örökzöldekre és a wellnesre. A konyha extrákkal felszerelt Ikea termék, bennekiváló minőségű gépek: mosogatógép, mikro, sütő és főzőlap, páraelszívó. A fürdőszobában  üveg zuhanykabin, benne hőfokmérős tusolóval,valamint kerámia toalett és mosdó, mosó-szárítógép. A helyiségek laminált padlóval burkoltak, küszöbök nélkül. A fehér szín érvényesül ,a föld színeivel árnyaltan.

Az épület fűtése és melegvíz ellátása  központi fűtés rendszeren történik gázcirkóról, lapradiátorokkal. További hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. 

Az étkezőből hátra felé nyílik a SPA részleg. Itt acélvázas polikarbonáttal fedett helyiségben a wellnes kedvelőinek extrákkal felszerelt jakuzzi áll rendelkezésre. A kavicsos járólappal és műfűvel burkolt helyiség külön vízellátással és villanybojlerrel  rendelkezik, 32 A rendelkezésre áll.  Itt televíziózásra, zene hallgatásra, pihenésre nyílik csodás lehetőség az év minden szakában.

További épület rész kapcsolódik a wellnes részleghez, toalett és külön zuhanyzó került kiépítésre. 

Az épületsor a tégla falazatú 40 nm.-es kőzetgyapottal szigetelt nyeregtetős garázzsal zárul. 

Mögötte acálhálós tárolók állnak. 

Az ingatlanban található használati berendezések teljesen újak, garanciálisak.

A hátsó kertben konyhakert és gyümölcsfák, az előkertben csodás örökzöldek és virágok nyílnak, ahol szökőkút hűsít a nyári napokon. Az első udvarrész térkövezett. Gyermek játszótér kialakítható. 

Aki igényes szép otthonra vágyik és nem szeretne felújítással , berendezéssel bajlódni, itt a kiváló alkalom.  Itt az év minden szakában úgy érezheti magát mintha üdülésen venne részt, kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

25.99

Eladó Családi ház

Albertirsa

3
100 m2
1 096 m2

Albertirsai családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsán ezt az 1096 nm.-es összközműves telken 1975-ben épült 100 nm.-es lakóházat.

Az épület karbantáson esett át, jelenlegi arculatát az idei évben nyerte el.

Alapja beton, tégla és rakott sár falazatú, fafödémes, kontyolt nyeregtetős, agyagcserép héjazatos. A külső falazat nemesvakolattal színezett.

A belső térben: 3 szoba van jelenleg, további 1/2 szoba leválasztható; konyha, 2 fürdőszoba, közlekedő került kialakításra. Az elektromos vezetékek áthúzva, bejárati ajtók, a fűtésrendszer és az egyik fürdőszoba  újak.  Az ablakok fából készültek, redőnyösek, szúnyoghálósak. A bejárati ajtók műanyagok és alumíniumok.

A burkolatok: festett falazat, járólap, csempe, parketta. A ház fűtése központi fűtésrendszerről történik lapradiátorokkal,gázcirkóról. az egyik fürdő kádas, a másik zuhany tálcás. A hátsó bejáratnál teljesen zárt, fedett terasz áll. 

A házhoz szorosan csatlakozik a tároló helyiség, ami alatt tágas pince húzódik. 

Rendelkezésre áll egy külön melléképület 2 helyiséggel, mely akár lakható is. 

Gépkocsi tárolásra egy acél szerkezetes thermoplan üvegezett garázs készült. 

Az előkertben virágok és örökzöldek nyíladoznak. A hátsó kert akár le is választható, jelenleg konyhakertként hasznosítják. 

Az ingatlan előnyös elhelyezkedésű: állomás, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség 10 percen belül elérhető.

Aki szeretne egy kellemes vidéki összközműves kertes házat, ahol élvezné a vidéki élet örömeit, itt a kiváló alkalom.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

 

12.5

Eladó Családi ház

Albertirsa

5
120 m2
3 000 m2

Albertirsai tanya eladó

Albertirsa határában értékesítésre kínálom ezt a 3000 nm.-es tanya ingatlant. A helyet erdő öleli körül. A lakóháznak nyilvánított épület 2006-ban épült, 75 nm. alapterületű, a tetőtér további 45 nm.

A ház alapja beton, tégla és blokkos falazatú, betonfödémes kontyolt nyeregtetős betoncserép héjazatos.

A földszinten: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, toalett, spejz; a tetőtérben : 3 szoba, fürdő és közlekedő került kialakításra. 

A ház jelenleg lakott, de szerkezet késznek tekintendő. Az ablakok műanyagból, az ajtók fából készültek. 

A villanyszerelés kész, a vízvezeték becsövezve, vakolt falak, beton lépcső vezet a tetőtérbe. 

Az épület szerkezetileg nagyon jó építésű.

Aki szeretne erdő közepén mézeskalács házikós tanyát itt az alkalom. Gyerekes családoknak csodás lehetőség.

Az ingatlan főúttól 30 méterre fekszik, buszmegálló pár méterre az úton. Telek előtt húzódik a gázvezeték, 2 fúrt kút üzemel házi vízművel: 30 és 60 méter mélyről ,új a derítő gödör .

Ezen a tájon minden reggel madárcsicsergésre és őzek , nyuszik, kisállatok közelségére ébred.

Gyermekei pajtásai valódi Bambik és Roger nyuszik lehetnek. Itt minden évszakban kiélvezhetik a hamisítatlan vidéki életérzést. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

 

33.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

3
110 m2
516 m2

Albertirsai tetőteres családi ház eladó

Értékesítésre kínálom ezt az Albertirsa belterületi összközműves telken épült újszerű családi házat. A 110 nm.-es tetőteres lakás egy ikerház fele, mely egymás mellett utcafronton szomszédos, a másik fél teljesen elkerítve. A ház 2 éve épült, beton alapra vízzáró szigeteléssel tégla falazattal beton födémmel, betoncserép héjazattal. A falazat dryvit szigetelt, nemesvakolattal színezett. A tetőtér beépített, de a magas tető alatt még egy tetőtéri szoba kialakítható. 

A belső térben a földszinten: nagy nappali, konyha étkező egy térben, konyha és 2 toalett , a tetőtérben fürdőszoba, 2 tágas hálószoba és közlekedő került kialakításra. A tetőtérbe vasvázas falépcsőn lehet közlekedni. A ház saját részre épült igényes építőanyagokból. A nappaliban egyedi rejtett világítás ad hangulatot a térnek.

A nyílászárók műanyagból és fából készültek. A konyha-étkező részből nyílik erkély ajtóval egy hátsó terasz. A fűtés központi fűtés rendszeren keresztül történik lapradiátorokkal gázcirkóról. Rendkívül gazdaságos alacsony fenntartású ház. Az udvar térkővel burkolt.

Aki újszerű családi házat szeretne itt a kiváló alkalom. Az alsó részen a tágas térben akár még egy szoba kialakítható elképzelés szerint. 

Állomás, óvoda, bevásárlási lehetőségek a közelben. Kedves szomszédok , békés környezet, a kertrészen medence, gyermek játszótér kialakítható. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

15.8

Eladó Családi ház

Albertirsa

3
75 m2
800 m2

Albertirsa zártkerti részen újépítésű ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa zártkerti övezetében ezt a 800 nm.-es művelési ágból kivett ingatlant, a rajta most épült 75 nm.-es könnyűszerkezetes felépítménnyel együtt.

Az épület beton alapra, fa könnyűszerketes eljárással épült, lynadab cserplemez héjazattal. A belső falazat gipszkarton, a külső 15 cm.es kőzetgyapot szigetelt, plusz 5 cm. hungarocell, majd dryvitolt vakolat. 

A belső térben 2 szoba, nappali-konyha- étkező egy térben, sarokkádas fürdőszoba, toalett , közlekedő és zárt terasz került kialakításra.

A beépített fekete-fehér rejtett világításos kombó konyhabútor a beépített mosogatógéppel, villany sütő és kerámia lapos főzőlappal és hűtővel a vételár részét képezik.  A fűtés- hűtés klímával történik, a melegvizet villanybojler melegíti.

Az épület mögött 25 nm.-es tégla falazatú vakolatlan helyiség áll, melybe víz és csatorna csövek kerültek bevezetésre.

A víz fúrtkútról érkezik házi vízművel, a szennyvíz derítőbe ürül. Gázcsonk telken belül. Itt csak a villany számlát kell fizetni.

A környék csendes, nyugodt. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre , kertészkedésre. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése