Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
100 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

39.5

Eladó Családi ház

Albertirsa
Centrum lakópark
4
140 m2
500 m2

Albertirsa központjában nagy családi ház eladó

 

Értékesítésre kínálom Albertirsa központi utcájában nagyobb családnak, vagy két generációsként ezt az 500 nm.-es körbe kerített összközműves ingatlant, a rajta épült 140 nm.-es lakóházzal, plusz melléképülettel és garázzsal. 
A ház falazata rakott sár és tégla vegyesen, fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos.
A belső térben: 3 szoba, nappali, konyha-étkező, mosdó és fürdőszoba került kialakításra.
A lakóépület beltere teljesen felújított! Az elektromos vezetékek, víz,- fűtés rendszer, aljzat beton és vízszigetelés hideg- meleg burkolatok , cseréje történt. A fehér, bézs és kávé árnyalatok jelenlegi tulajdonosának kifinomult ízlését dícsérik. 
A nyílászáók fából készültek, az épület fűtése az új kondenzációs gázcirkóról történik , lapradiátorokkal.
A bejáratnál teraszok kerültek kialakításra. A hátsó terasz tágasabb, nyugati fekvése lehetővé teszi hogy munka után élvezhesse a naplementét, ezáltal kellemes pihenést nyújthat tulajdonosának. 
A ház hátsó részében kamra és tároló került kialakításra.
Gépkocsi tárolására lemez garázs áll rendelkezésre. 
A ház mellett külön álló 30 nm.-es mellék épület épült tégla falazattal. Alatta betonos, téglás pince lett kiépítve. Itt a melléképületben 2 helyiség került kialakításra, melyet jelenleg tárolóként hasznosítanak. 
Az ingatlan elegáns szép csendes nem nagyforgalmú utcában épült, abszolút központban. Iskola, óvoda, bölcsőde, bank, bevásárlási lehetőségek minden 5 percen belül elérhető.
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

14.8

Eladó Családi ház

Albertirsa

2
49 m2
4 600 m2

Albertirsai tetőteres házikó a lovak és a hungarikum kedvelőinek eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa zártkerti övezetében ezt a két helyrajzi számon lévő művelési ágból kivont  körbe kerített 4600 nm.-es  ingatlant  a rajta álló  3 épülettel együtt.  Az egész terület korabeli magyar hangulatot idéz. A lakóház alapterülete 34 nm. ,plusz 15 nm. tetőtér. A ház teljesen felújított, jelenlegi arculatát ebben az évben nyerte el. Alapja beton, tégla falazatú, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. 

A belső tér igazi hungarikum, a bútorzat korabeli hangulatot idéz, melyeket a tulajdonos saját kezével készített. A földszinten: nappali, konyha -étkező egy térben és fürdőszoba került kialakításra.  A fürdőszobában fa mosdó és sarokkád került beépítésre.  A tetőtérbe hálórész és háztartási helyiség került. A fűtés a földszinten lévő kandallóval történik, elektromos panellel kiegészíthető. A melegvizet villany bojler melegíti. Új fa nyílászárók lettek beépítve hőszigetelt üveggel. Új az elektromos vezetékelés és vízrendszer, valamint a derítő gödör. A bézs és barna bútorok ,a látványfödém és a burkolatok sajátos bájt kölcsönöznek a lakótérnek.

Az első udvaron további 34 nm.es faház áll, itt 2 hálótér, nappali , konyha és tároló van kialakítva.

Egy tégla építésű két helyiségből álló tároló is épült, hagyományos bejárati ajtókkal.

A terület középső részén nagy területen  lovas kifutó és fél tetős széna tároló van , itt rideg tartásban élnek az állatok. Leghátul a területen számos gyümölcsfa: meggy, cseresznye, körte, alma, szilva , barackfák érlelik gyümölcseiket. 

Aki szeretne egy nyugalmas, de jól megközelíthető helyen élni, annak itt a kiváló lehetőség. Itt a közeli erdő, mező nyugalma érvényesül. A lovak kedvelőinek jó feltételek adottak lovagláshoz. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. 

22.58

Eladó Téglalakás

Albertirsa

2
50 m2

Épülő lakóparki lakások Albertirsa közepén

Értékesítésre kínálom az Albertirsa főútjáról nyíló épülő lakóparki lakásokat. Az épület tömbben földszinti és emeleti lakások kerülnek kialakításra . Az utca fronton két üzlet helyiség áll, a hozzá tartozó raktár és iroda helyiségekkel. A lakások 50,16 nm-től, 84,26 nm.-ig választhatók. A kisebb alapterületűekben: nappali, hálószoba,konyha-étkező, fürdőszoba, wc, gardrób, előtér kerül kialakításra. A nagyobbakban a hálószobák száma 2 vagy 3.

Az épület együttes  alapozása mikrocölöp alapozással készül monolit vasbeton talpgerendákkal. A falazat tégla,a födém monolit vasbeton lemez. A falazat külső oldalán 15 cm szigetelt , színre festéssel. Az emeletre két karú monolit vasbeton szerkezetű lépcső vezet. A tetőszerkezet fa elemei lángmentesítő és gombaölővel kezeltek. Barna színű cserép héjazat fogja fedni. Motorizált kapu kerül az utca frontra, valamint kapu telefon minden lakáshoz.

Kívül-belül fehér színű műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. A beltéri ajtók dekorfóliás küszöb nélküliek lesznek. A fűtés és melegvíz ellátás a középső tömb padlásterében kialakított hőközpontból központilag fog történni, gázfűtésről. A lakásokban lapradiátorok lesznek felszerelve . A lakóhelyiségekben laminált parketta, járólap, csempe kerül beépítésre, a kivitelező által felkínált 4 típusból. A fürdőkád falazott és burkolt kivitelű, a falak egységes fehér színre festettek. A teraszok fagyálló burkolatot kapnak, a homlokzat színével harmonizáló színben. 

A lakásokra 3 év garancia jár, plusz az építő anyagokra akár 20év  is lehet. A nem megfelelő használatra nem jár garancia.

Az épülő lakások ára bruttó 450,000 HUf. /négyzetméter.

Aki nem szeretne nagy kertet, viszont vonzza a lakás gondolata,érdemes tájékozódnia tőlem.

Kérem keressen bizalommal. A lakópark lakásai igen vonzóak lesznek, mert kiváló az elhelyezkedése.

Átadás várhatóan 2020 november. Minél előbb jelentkezik, annál nagyobb a választás lehetősége!

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

 

38.8

Eladó Családi ház

Albertirsa

4
122 m2
1 302 m2

Albertirsai emeletes családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa központjában ezt az 1302 nm.-es összközműves elkerített telken épült 122 nm. hasznos alapterületű emeletes családi házat.

Az épület alapja beton, tégla falazatú, beton födémes, nyeregetetős agyagcserép héjazatos.

A belső térben a földszinten: előtér, nappali, konyha-étkező, spejz, fürdőszoba, wc és  kazánház van. Az emeletre tömör falépcsőn lehet feljutni, gyerek biztos korlátokkal ellátva.Itt  3 szoba, közlekedő, fürdőszoba, wc került kialakításra. Az emeleti erkélyről szép kilátás nyílik a természetre. A vízvezeték felújítása most zajlott, a burkolás befejezése az új tulajdonosra vár, amit saját ízlése szeint végezhet el. Az elktromos hálózat átvezetékelve, tető széldeszka és nyílászárók lettek cserélve a közelmúltban. Csodás világos a tér a tágas ablakokkal. A fűtés dupla rendszerű: központi fűtés gázcirkóval, valamint vegyes kazánnal.

Az épület mögött mellék épület áll, benne szerelő aknás garázs és tároló. 

A kertrész kiválóan alkalmas kertészkedésre vagy pihenésre.

Az ingatlan fekvése kiváló, iskola, óvoda, bölcsőde, üzletek egyéb intézmények, állomás néhány perc alatt elérhető.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezhei a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

16.99

Eladó Családi ház

Albertirsa

2
60 m2
390 m2

Albertirsai házikó eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa központi mellék utcájában csendes jó környéken ezt a 390 nm.es két utcára nyíló összközműves elkerített telken épült 60 nm.es hasznos alapterületű családi házat.    

A ház vegyes: vályogtégla és tégla falazatú, fafödémes, konytyolt tetős agyag cserép héjazatos.

A belső térben: két szoba, konyha-étkező, spejz, fürdőszoba, előtér került kialakításra.

A 2019-es évben a ház belső tere nagyfelújításon esett át. Az ablakok és a bejárati ajtó műanyagra, a belső ajtók fára lettek cserélve. Elektromos hálózat áthúzva,a villanyóra áthelyezésre került. A teljes csőrendszer víz, fűtés új került beépítésre. Vízzáró szigetelés és aljzat betonozás történt, mindenhová új burkolatok kerültek. A központi fűtés vezetékelése a padlózatban húzódik, melegítve a padlót. A fűtést Mika6 gázüzemű minikazán vezérli, lapradiátorokkal melegít. 

A ház belseje tulajdonosa kifinomult ízlés világát tükrözi, sajátos hangulatot adva a térnek.

A bejáratnál kis terasz lett kiépítve. 

A  kertrészen virágok nyílnak, az udvar elzárt intim terület.

Iskola, óvoda, orvosi rendelő, üzletek minden néhány perc sétával elérhető.

Aki szeretne központi helyen egy kellemes kis otthont, itt a kiváló lehetőség.

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

9.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

5
170 m2
2 980 m2

Albertirsai tanya paradicsom eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa tanya világában a kisvárostól nem messze ,(max.3 perc autóút) de annál eldugottabb intim helyen ezt a 2980 nm.-es tanya területet, a rajta 1980-ban épült tetőteres házikóval. A terület földmérő által kimért. Az épület tetőtér beépítéses, jelenleg felújítás alatt áll. Alapterülete: 90 nm. A földszinten: előtér, főzőfülke, nappali, 2 szoba, fürdőszoba, spejz, wc. A tetőtér: 80 nm.-es : 2 szoba, wc helyiség, napozó terasz került kialakításra. A ház fűtéséről dísztéglás kandalló gondoskodik, további lehetőségként napelem vagy elektromos fűtés kiépíthető. 

A tető már felújítva, még a kúpozás nem került befejezésre. Új nyílászárók kerültek be, fa ablakok hőszigetelt üveggel, valamint műanyag bejárati ajtó. A napozó terasz kiépítésre került. A tégla falazat szigetelése , ereszcsatorna, tető széldeszkái cserélve lettek. Mivel tanya terület: fúrt kútról érkezik a víz házi vízműve, derítőgödörbe ürül a szennyvíz, palackos gázt lehet használni.

A kertben tároló épült. A másik oldalon gyermek medence. 

Aki szeretne szántóföldekkel, erdővel körülvett eldugott helyen élni, nem zavarja a réti sasok szomszédsága, jó szívvel veszi az őzek jelenlétét a fái alatt, annak itt a kiváló lehetőség.

Az ingatlan falusi CSOK-ra is megvásárolható.

Ha az ingatlan felújítása elkészül igazi mézaskalács házikó lesz az erdő közepén. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant....ez a terület eladja önmagát.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt

13.5

Eladó Családi ház

Albertirsa

1
60 m2
2 259 m2

Albertirsai tetőteres mézes kalács házikó eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa zárkerti övezetében ezt a 2259 nm.-es művelési ágból kivett ingatlant, a rajta 1987-ben épült tetőrbeépítéses szép házikóval. Az ingatlan két utcára nyílik, osztható. Az épület : alapja úsztatott beton, zsalukő, vízzáró szigetelés, tégla falazat, fafödémes, nyeregtetős mázas cserép héjazatos.

A ház alatt téglával kirakott igazi hungarikumnak  tekinthető borospince húzódik. A földszinten: konyha-étkező- nappali, a tetőtér egy  hálótérnek lett kialakítva. Fürdőszoba kialakítható a földszinten, a tetőtér több részre tagolható. A tetőtérbe tömör falépcső vezet, a lambériázott falburkolat egyedi bájt kölcsönöz a beltérnek.

A ház hátsó oldalában tároló, külön épület részben a házi vízmű kapott helyet.

A kert igényesen karbantartott, csepegtető öntözés kiépítve. A számos gyümölcsfa mellett dús szőlő ültetvény virul.

Aki csendes szép helyen szeretne élni vagy gazdálkodni, itt a kiváló alkalom.

A város központ és az M4 autóút autóval néhány perc alatt elérhető. 

Ezen a tájon minden reggel madárdalra ébred, az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

31.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

2
90 m2
924 m2

Albertirsán szaunával felszerelt medencés családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsán csendes mellékutcában ezt a 924 nm.-es körbe kerített összközműves telken álló 90 nm.-es bútorozott családi házat. Az épület rakott sárfal és tégla vegyesen, fafödémes, sátortetős zsindelyhéjazatos. Jelenlegi arculatát 2004-ben nyerte el, akkor teljes felújítás történt. Új tetőszerkezet, héjazat, fürdőszoba, víz és fűtésrendszer, elektromos vezetékek, nyílászárók cseréje történt. 

A belső térben: két szoba, fürdőszoba, toalett, konyha- étkező , előtér került kialakításra. 

Az ingatlan,  tulajdonosa kifinomult ízlésvilágát tükrözi. A szobák lakkozott parkettásak, kocka alakra rakva. Az előtér tágas világos, mint a többi helyiség is. A konyhában fehér színű beépített szekrény, benne: Mosógép, elektromos kerámia lapos tűzhely, hűtőszekrény. A fürdőszobában : sarokkád, üvegezett zuhanykabin , plusz extra: a csodálatos finn szauna. A magas beltér növeli a belső eleganciát. A bejárati ajtó és az ablakok műanyagok, fehér osztóval díszítettek, redőnyösek, szúnyoghálósak.  A belső ajtók eredetiek, korabeli hangulatot idéz a fúvott, csiszolt üvegezéssel. 

A burkolatok: csempe, járólap, tapétázott festett falazat, parketta, küszöbök és ablakpárkányok: sötét gránit lapokból készültek. A melegvíz előállítása és a fűtés központi rendszeren keresztül történik lapradiátorokkal gázcirkóról. A bejáratnál 22 nm.-es járólappal burkolt terasz készült.

Az udvaron egy kerti lak áll, mely 2004-ben épült és 35 nm.-es. Téglafalazatú,fafödémes,zsindelyhéjazatos. Itt nyári konyha, tusolós fürdőszoba ,toalett mosdóval és az oldalában napozó terasz került kialakításra. Külön  fűtésrendszere van szintén gázcirkóval. Az udvar hátsó részében 22 nm.-es fedett, nyitható tetejű fűthető, fóliázott medence áll rendelkezésre a vizes pihenés kedvelőinek. Az udvar térkővel kirakott, műköves kerti sütő és ivókút díszíti, a füves területen örökzöldek burjánzanak. 

Az ingatlan jól megközelíthető, állomás, bevásárlási lehetőségek, iskola a közelben. A település  szívében igazi csodás otthonra lelhet ha felhív. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

 

29.99

Eladó Panellakás

Budapest, XVIII. kerület
Rendessytelep
1
48 m2

Budapest 18.kerületi erkélyes lakás eladó Budai panorámával

Értékesítésre kínálom Budapest XVIII. kerületében (Rendessy-Lakatos lakótelepen)ezt a  teher és hitel mentes 48 nm alapterületű 3. emeleti budai panorámás 1+1 félszobás KLIMATIZÁLT lakást. 
A társasház 1981-ben épült csúsztatott zsalu technikával, pár éve a ház nyílászárói és a külső szigetelés cserélve lettek. Az ingatlan 2015-ben teljes felújításon esett át, ami tartalmazta teljes víz és villanyhálózat korszerűsítését. A szobák 8mm-es laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A bejárati ajtó cserélve lett HISEC biztonsági ajtóra, a többi nyílászáró még az eredeti (mi a lakás "melegsége" miatt nem is akartuk cserélni). A lakásba belépve fogad minket amerikai konyhás-előszoba rész, ahonnan tovább haladva a nappaliba és onnan a félszobába lépünk. A nappaliban helyet kapott egy rejtett LED világítás és a hűtő-fűtő klíma is. A nappaliból járólappal burkolt erkély nyílik, ez a hely kiválóan alkalmas nézelődésre, kávézásra. A toalett és a fürdőszoba külön van, a fürdő és a félszoba között, pedig egy gardrób kapott helyet. A beépített konyhabútor a benne lévő villany tűzhellyel és páraelszívóval, előszobafal és a fürdőszoba szekrény a vételár részét képezi. A közös költség tartalmazza a fűtést, szemétszállítást, rovarirtást,biztosítást,lift használatot, takarítást, gondnoki bért .

A lakás ablakaiból a Budai hegyek panorámáját csodálhatjuk. A ház kedvező helyen épült, iskola-óvoda, tavas pihenőpark , bevásárlási lehetőségek a közelben, a Köki terminál busszal 5 perc alatt elérhető.

Amennyiben szép lakásra vágyik, kellemes szép környezetben, itt a kiváló lehetőség. 

Kérem hívjon bizalommal, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése