Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
97 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

51.5

Eladó Családi ház

Albertirsa

4
140 m2
1 349 m2

Albertirsán mutatós nagy családi ház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsa központi részén ezt az 1349 nm.-es körbekerített telken 1975-ben épült és azóta folyamatosan karbantartott 140 nm.-es hasznos alapterületű családi házat.

A ház beton alapra tégla falazattal , fafödémmel épült. Manzárd tetőszerkezt, agyagcserép héjazat.

A belső térben: 5 nagy szoba, előszoba, fürdőszoba, tágas étkező- konyha, kamra. a lakórészhez szorosan csatlakozik a garázs és a tároló. Az épület részben alápincézett. 

Az épület fűtése központi fűtésrendszeren keresztül történik radiátorokkal gázcirkóról és vegyeskazánról tetszés szerint. A ház külső fala perlites kőporral színezett. A belső burkolatok: pvc, parketta, járólap, csempe. 

A nyílászárók fából készültek, redőnnyel árnyékolnak. A keleti fekvésű hátsó bejáratnál fedett nagy terasz áll. Kiváló lehetőséget biztosít pihenéshez, kávézáshoz. 

az udvaron gazdasági kiszolgáló épületek állnak.

A tágas udvar örökzöldekkel tarkított. A nagy kert alkalmas gyermek játszótér és medence állítására is. 

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

24.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

2
75 m2
1 000 m2

Albertirsa központi részén felújított belterű családi ház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan BT.értékesítésre kínálja Albertirsa központjában ezt az 1000 nm.-es körbe kerített telken 1975-ben épült és jelenleg teljes felújítás alatt álló összközműves ingatlant. A vételár a teljes belső teljes felújítást tartalmazza, mely 2021.augusztus 31.-ig elkészül. Akkor akár birtokba is vehető.

Az épület beton alapra épült vegyes falazattal, fafödémmel, sátortetős agyagcserép héjazattal. 

A belső térben: 2 nagy szoba, előszoba, közelekedő, fürdőszoba és konyha került kialakításra. 

A felújítást követően: 

A nyílászárók fehér műanyagra cseréltek. A fűtés kondenzációs gázcirkóról történik központi fűtés rendszeren keresztül radiátorokkal. A fürdőszoba és burkolatok is újak. Az épület két bejáratos, hátul terasz került kialakításra.

Az épület hátsó része részben alápincézett.

A ház mellett tégla falazatú garázs épült.

A kertben szőlő és gyümölcsfák teremnek. 

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű: iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség 5 perc sétával elérhetőek.

Aki vidéki házikót keres, központi részen, de csendes helyen eldugva kérem hívjon bizalommal.

A tágas kertészen gyermek játszótér és medence telepíthető. 

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

 

32.9

Eladó Családi ház

Ceglédbercel

4
100 m2
1 600 m2

Ceglédberceli nagy családi ház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja a FALUSI CSOKRA is alkalmas Ceglédbercelen ezt az 1600 nm.-es összközműves, plusz ipari árammal és fúrott kúttal ellátott elkerített ingatlant. Az épület vegyes falazattal , magas beltérrel épült. Fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos. A ház alatt boltíves téglázott pince húzódik. 

A belső térben : 3 háló, nappali, étkező, konyha , fürdőszoba, 2 toalett, gardrób, előszoba és közlekedő került kialakításra.

A beltér 2 éve nagy felújításon esett át. Elektromos vezetékek, víz- és csatorna vezetékek lettek cserélve. A külső nyílászárók mind fehér műanyagok lettek , a beltéri ajtókat részlegesen  cserélték, laminált fa ajtók kerültek beépítésre. Új  fűtésrendszer lett kialakítva radiátorokkal , melyet turbós kondenzációs gázcirkó vezérel. A falazat belülről szeigetelve lett  kőzetgyapottal , gipszkartonos borítással. 

A szobákban wenge, tölgy és mahagóni lamináltpadló burkolat . A nappaliban fix polcrendszer nappali bútorként funkcionál. A fürdőszobába 3D-s szürke csempe burkolat és IKEA fürdőszoba bútor került. Az előszobát fózolt natúr fenyő lambéria burkolat díszíti. 

A konyhába új Metod típusú IKEA bútor került, benne Elektrolux konyhagépek: villanysütő, gázfőző, mosogatógép.

A ház hátsó részében műhely, tároló és mosókonyha került kialakításra. 

Az épület mellett tégla falazatú garázs áll. Az épület külső része még felújításra vár....egy új színezés után csodás eredményt kapunk.

A kertrészen kerti sütő és medence hívogat pihenésre. Gyermek játszótér és plusz pihenőhelynek is maradt hely. 

A ház fekvése előnyös, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda , egyéb közintézmények a közelben. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A magas beltér, a melegben is hűvöst adó falak hívogatják a látogatót. Az ingatlan a béke szigete...ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

36

Eladó Családi ház

Albertirsa

3
200 m2
1 089 m2

Albertirsán tetőteres kétgenerációs családi ház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsán ezt az 1082 nm.-es körbe kerített telken 1996-ban épült tetőtérbeépítéses kétgenerációs családi házat.

Az épület beton alapra épült tégla falazattal. Betonfödémes, nyeregtetős betoncserép héjazatos.  A külső falazat színezett.

A belső térben: tágas nagy előtér, előszoba, 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, toalett került kialakításra. 

A nyílászárók hőszigeteltek, fából és műanyagból készültek. Az épület kandallóval fűthető, a gázvezeték bekötése folyamatban van. A melegvizet villanybojler melegíti. A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett tapétázott falak. 

A tetőtérben 3 szoba és fürdőszoba 2004 óta  szerkezetkész állapotban áll. 

Az ingatlanra vezetékes víz, csatorna és áram hálózatra kötve. A lakóház mögött egy két helyiségből álló melléképület épült, külön lakrészként használható.

A kertrész gondozott, gyermek játszótér és medence telepíthető.

Akinek nagy családja van, vagy szeretnének összeköltözni itt a kiváló alkalom. Az épület fiatal, szépen rendben tartott. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a vidéki életérést. Óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, állomás könnyedén elérhető gyalogosan is. 

Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

 

24.9

Eladó Családi ház

Ceglédbercel

3
140 m2
1 267 m2

Ceglédberceli nagy családi ház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan BT. értékesítésre kínálja Ceglédbercelen ezt az 1267 nm.-es összközműves körbe kerített telken 1985-ben épült szuterénes téglafalazatú családi házat.

Az épület mélyalapozással készült, a 80-as évek beli stílusnak megfelelően. Tömör tégla falazatú, betonfödémes perlites betonnal szigetelt , palahéjazatos. A külső falazat színre festett. 

A szuterénben: garázs, két műhely és kazánház áll.  Ide az ipari áram bevezetve. A földszinten két tágas nagy szoba, nappali, konyha, spejz, fürdőszoba és toalett került kialakításra. 

Az épület fűtése központi fűtésrendszeren történik radiátorokkal gázkazánról. A nyílászárók fából készültek. 

A belső burkolatok:  parketta, járólap, csempe, festett falazat. Még eredeti állapotban vannak, felújítás nem történt. 

A bejárat előtt magas terasz épült, ide magas betonlépcső vezet.

Az épület mellett egy vályog falazatú 40 nm.-es melléképület áll, itt 3 helyiség található.

Az ingatlan falusi CSOK kedvezményre is jogosult. Aki vidékre szeretne költözni egy csendes helyre, itt a kiváló alkalom. Iskola, óvoda, állomás , bevásárlási lehetőség 10 perc alatt gyalogosan elérhető.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.  A kertben szőlő és gyümölcsfák teremnek. Gyermek játszótér és medence is telepíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

18

Eladó Házrész

Albertirsa

1
36 m2
400 m2

Albertirsán apartman házrész eladó

A Teleki és Fia Ingatlan BT. értékesítésre kínálja ezt a 6 lakásos téglaépítményben kialakított 36 nm.-es apartman házrészt.Az épület a 80-as évek közepén épült, jelenleg tart teljes korszerűsítése. A munkálatok előre haladottak,augusztusban a tetőtéri lakrészek birtokba vehetőek.

Az épület alapja mélyalapozású beton , vízzáró szigeteléssel. Itt szuterén lakások lesznek. Tégla falazatú, betonfödémes, betoncserép héjazatos. A külső falazatra szigetelés és nemesvakolat színezés kerül. A földszinten két lakás kerül kialakításra. A tetőtérbe fémkorlátos tömörfa lépcsőn lehet feljutni.

A nyílászárók műanyagok. Az épület fűtése szolár rendszerű padlófűtés. a belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal és lambéria.

A tetőtérben 4 apartman került kialakításra.  A lakrész  belső terében: nappali-konyha- étkező , fürdőszoba és lambériázott galériás hálótér. 

Aki kislakásra vágyik, közel a város szívéhez, itt megtalálja.  A tágas kertrész a lakók közt kerül elosztásra. Az épületben gondnoki szolgáltatás is fog működni. Mindenapartman külön fogyasztó mérőórával rendelkezik.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal. 

irodánk jogi és profi hitelügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

55

Eladó Családi ház

Albertirsa

4
145 m2
1 370 m2

Albertirsa központjában kétlakrészes családiház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsa központjában ezt az 1370 nm.-es összközműves két utcára nyíló körbe kerített ingatlant a rajta épült  két lakrészes családi házzal, mely akár vállalkozási célra is  kitűnően hasznosítható. 

Az épület első, utca fronti oldala 1970 körül épült vegyes falazattal, fafödémmel, sátortetős agyagcserép héjazattal. A belső térben : 3 szoba - parkettás és padlószőnyeges, és járólapos előszoba épült. Ebben  a szárnyban a fűtéscsövek bevezetve. 

A hátsó épületszárny 2011 - ben készült. Beton alapon, szigetelt tégla falazatú, fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos. A belső térben: hálószoba, nappali-konyha- étkező , tusolós fürdőszoba, háztartási helyiség- melyből hálószoba kialkítható ; került kialakításra. 

Az ablakok műanyagból, az ajtók fából készültek. A fűtés egy nagy teljesítményű kondenzációs gázcirkóról történik padlófűtéssel. A nappaliban leier kerámia kémény kiépítve, kandalló fűtéshez. A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett falazat. 

A bejáratoknál 15 nm.-es fedett járólapos terasz áll. Az újépítésű részen a szarufák faragottak. 

Az udvaron két melléképület épült. Egy 10 nm.es sóskúti tégla tároló és egy tégla falazatú tároló mely alatt pince húzódik. 

A hátsó telekrész kívánságra külön is értékesíthető. 

Az ingatlan fekvése kiváló adottságú. A város lüktető részén, utcafronton épült. A hátsó lakrész újszerű állapotú.

Aki lakáscélú vásárlásban gondolkodik, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek a közelben. 

Kérem hívjon bizalommal.

Irodánk jogi és profi hitelügyintézési lehetőségeket biztosít ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése