Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
93 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

24.5

Eladó Téglalakás

Albertirsa

2
42 m2

Albertirsán lakóparki lakás eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa közkedvelt lakóparkjában ezt a 2008-ban épült házban kialakított, igényes szépen tartott lakást.

Az épület tégla falazatú, két emeletes., tetszetős kivitelezésű.  A lakás a földszinten került kialakításra, déli fekvésű saját terasz kialakítható.

A belső térben : két hálószoba, konyha-étkező- nappali fürdőszoba és közlekedő került kialakításra. 

A külső nyílászárók műanyagból készültek, az ablakok redőnyösek, szúnyoghálósak. A fűtés gázcirkóval lehetséges központi fűtés rendszeren keresztül radiátorokkal, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel. A melegvizet is a gázcirkó melegíti. A burkolatok: festett fal, csempe, járólap és laminált padló. 

A beépített konyha bútor a beépített indukciós főzőlappal és sütővel a vételár részét képezi.

Aki szeretne egy kedves lakóközösségben lakást vásárolni, itt a kiváló alkalom. Tiszta, gondozott környezet. A kialakítható terasz plusz pihenési lehetőséget nyújt majdani tulajdonosának.

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

A Teleki és fia Ingatlan BT. jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

12.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

1
30 m2
2 100 m2

Albertirsán zártkerti házikós ingatlan eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa zártkerti övezetében ezt a 2100 nm.-es kivett művelési ágú ingatlant. 

A területen  két egyenként 30 nm.-es épület áll. 

Az egyik beton alapon tégla falazatú, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. A belső térben : egy szoba, konyha, tusolós fürdőszoba került kialakításra. Burkolatok : festett fal, csempe, járólap.

Az épület vegyes tüzelésű kályhával vagy elektromos panellel fűthető.

A másik épület beton alapon rakott sár falazatú, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. 

A belső terét jelenlegi tulajdonosa tárolónak használja, innen nyílik egy borospince. Ez  a házikó is lakhatóvá varázsolható könnyedén. A két ház kisebb toldással akár össze is köthető, tetszés szerint.

Mindkét épület tetszetős kivitelezésű.

A vízszolgáltatás fúrt kútról történik házi vízművel, a szennyvíz derítőbe ürül. Főzési lehetőség gázpalackról lehetséges.

A kertrészen igen értékes homoktövis ültetvény terem.

Aki olcsón szeretne ingatlant vásárolni akár egész éves lakhatásra is alkalmas házikót, itt a kiváló alkalom. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Kedves szomszédokkal övezett utcácska, nyugodt környezet. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

A Teleki és Fia Ingatlan BT. jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

35.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

6
160 m2
400 m2

Albertirsa szívében tetőteres családi eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa szívében ezt a 400 nm.-es összközműves körbe kerített telken 1976-ban épült 100 plusz 60 nm.-es tetőtérbeépítéses családi házat.  A közművek 380 W-os árammal és fúrott kúttal kiegészülnek.

Az épület alapja beton és öntött betonblokk. Vízzáró szigeteléssel ellátott , 38-as téglafalazatú, betonfödémes , nyeregtetős agyagcserép héjazatos.

Az épület egésze 2004-ben nagyfelújításon esett át. Ekkor új fűtésrendszert, új elektromos vezetékelést ,a külső falazat szigetelést és színezést,  valamint teljesen új tetőt kapott az épület. A tetőhéjazat alá  vízzáró fólia és 20 cm. kőzetgyapot paplan szigetelés került.

A belső térben a földszinten: 3 tágas, világos szoba, extrákkal felszerelt konyha, étkező, fürdőszoba, éléskamra, mosókonyha, előtér-közlekedő került kialakításra. 

A tetőtérben : egy nagy térben nappali és pultos  teakonyha, valamint két hálószoba, tusolós fürdőszoba  lett kiépítve. Az utcafronti szoba erkélyes, déli fekvésű, fentről  belátni a város közepét.

A nyílászárók fából készültek hőszigetelt üveggel. A bejárati ajtók egyedi kisipari gyártmányok, teljes üvegezettek, melyeken szabadon dől be a napfény. A ház két bejáratos, mindkettőnél terasz áll. A hátsó terasz keleti fekvésű, itt sok kellemes percet  lehet eltölteni a szabad időben.

Az épület fűtése központi fűtés rendszeren keresztül történik gázcirkóról, radiátorokkal.

Másodlagos fűtésként inverteres hűtő- fűtő klíma lett telepítve. A melegvizet a gázcirkó és villanybojler is biztosítja. 

A belső burkolatok: tapétás és festett falazat, laminált parketta , lakkozott parafa padlólap, pvc, járólap és csempe. 

A konyhában egy csodás magasfényű beépített konyha bútor áll rendelkezésre. Ide beépítve: indukciós főzőlap, gőzsütő, páraelszívó , mosogatógép és rejtett világítás.

A házhoz kívülről szorosan csatlakozik a melléképület rész, ahol alápincézett tároló és garázs épült. 

A kertrészen egy téglából kirakott kerti sütő kemence épült , itt  kerti sütögetéseket lehet rendezni.

A hátsó terasszal az udvarrész biztosítja az év minden szakában a hamisítatlan vidéki életérzést.

Aki vidéken szeretne élni, itt a kiváló lehetőség. Iskola, óvoda, orvosi rendelők, bevásárlási lehetőségek, állomás a közelben.

Hívjon bizalommal, jöjjön el tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

A Teleki és Fia Ingatlan BT. jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

 

 

29.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

6
105 m2
1 013 m2

Albertirsán újszerű családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsán ezt az1013 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant,a rajta 2018-ban épült 105 nm.-es hasznos alapterületű családi házzal.

Az épület úsztatott zsaluköves beton alapra épült vízzáró szigeteléssel. Falazata ytong, tölgyfa gerendás fafödém, mediterrán tetőszerkezet, beton cserép héjazattal.

A lakótér belül még teljesen nem befelyezett, a  csempézés hiányzik.

A belső térben 4 szoba, plusz tágas világos nappali-konyha-étkező egy térben. Kádas fürdőszoba, zuhanykabin csatlakozások kiépítve, külön helyiségben toalett került kialakításra. 

A fűtés vízteres kandallóról történik radiátorokkal. A hideg burkolatok alatt 200 méter flexibilis cső melegíti a padlózatot.A melegvizet villanybojler melegíti.  A szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólapos burkolatok. 

A falazat sima festett. A nyílászárók borovi fenyből , hőszigetelt üveggel készültek. 

A bejáratnál tágas terasz lett kialakítva, melyről csodás kilátás nyílik fás területre.

A gázcsonk a telken belül, vezetékes víz, csatorna, áram hálózatra kötve.

A kertben fák lettek telepítve: dió, körte, meggy, illetve mogyoró és málna is terem.

Aki csendes nyugodt vidéki életre vágyik, itt a kiváló lehetőség. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

A Teleki és Fia Ingatlan jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

59.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

6
260 m2
7 722 m2

Albertirsán luxus tanya ingatlan eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa határában ezt a 7722 nm.-es ingatlant, a rajta 2013-ban épült 260 nm. alapterületű tetőtérbeépítéses lakóházzal. A földrészlet szántó és szőlő besorolású, valamint kivett lakóház és udvar. Hitelezhető!

A ház alapja úsztatott beton, zsalukő, vízzárószigetelt. Kívülről 8cm dryvit hungarocell szigetelt 30-as Porotherm tégla falazatú, fafüdémes, kontyolt nyeregtetős Terrán mogyoró színű betoncserép héjazatos.

A belső térben a földszinten: 3 hálószoba, nappali, konyha-étkező, 2 fürdőszoba, toalett, éléskamra került kialakításra.  A teljes berendezés , mely igényesen válogatott a vételár részét képezheti.

A konyhában konyha sziget, beépített elektromos sütő és főzőlap, kéményes páraelszívó minden gasztronómiai igényt kielégítő helyiség. A fürdőszobák: zuhanykabinos és kádas kivitelezésűek.

A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólappal burkolt. A falak festettek és csempével burkoltak.

A ház fűtése elktromosan és kandallóval megoldott. A melegvizet villanybojler melegíti. A külső nyílászárók műanyagból,/3 bejárati ajtó/ a belső ajtók fából készültek. Az ablakokon redőny és szúnyogháló. 

A főbejáratnál greslappal burkolt négy oszlopos terasz áll.

A tetőtér jele állapotában még szerkezetkész, hasznos beépíthetősége kb. 80 nm. Itt 2 szobaés  fürdőszoba kap helyet. 

A vízellátás fúrt kútról történik házi vízművel, bevizsgált jó minőségű ivóvíz. A szennyvíz derítőbe ürül. Az elektromos áramkörbe 380 W bekötve.

A ház mellett tégla falazatú tároló és dupla garázs épült, melyből egy szerelő aknás.

Továbbá még egy tégla falazatú szerkezetkész 30 nm.-es kisebb épület is áll.

Az udvarrész csodás parkosított :oszlopos tujákkal és virágokkal tarkított. A kertben  híddal átívelt halastó adja a hely romantikáját. Tágas kerti filagória hívogat kerti partik rendezésére, a mellette épült kültéri kemencével.

Aki csendes nyugodt helyen vágyik élni, itt a ritka alkalom. A tágas hátsó földterület alkalmas lovak vagy más állatok tartására. A közelben a Dolina-dombság, a kilátás és a levegő minősége kiváló.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.  Az ingatlan jól megközelíthető, a városközpont néhány perc alatt elérhető, M4 a közelben.

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Zöldövezeti

20.9

Eladó Családi ház

Albertirsa
Irsa
4
75 m2
6 053 m2

Albertirsai tetőtér beépítéses családi ház nagy telekkel eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa fejlődő utcájában ezt a 6053 nm-es ingatlant a rajta 2000-ben épült 120 nm-es tetőtér beépítéses családi házzal együtt. Az épület beton alapra, tégla falazattal, beton födémmel épült. Nyeregtetős szerkezet agyagcserép héjazattal. A falazat szigetelt.

A belső térben a 75 nm-es földszinten: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, toalett, télikert, nyári konyha és kis fürdő került épült. 

A téli kert beépített teraszból került kialakításra, itt a növényzet mellett mini wellnes vagy edzőterem is kialakítható igény szerint.

A tetőtérben 2 szoba és közlekedő épült.

A belső burkolatok: Laminált padló, járólap, csmpe, tapétás festett falazat.

Az elektromos vezetékek rézből készűltek. A fűtés elektromos panelekkel tőrténik, a nappaliban csodálatos téglából kirakot kandaló melegít.

A víz ellátás fúrt kútról történik házi vízművel. A szennyvíz zárt rendszerű derítőbe ürül.

 A vezetékes gáz az utcában húzódik.

A ház mögött tégla falazatú garázs áll. Az udvaron további gazdasági kiszolgáló épületek, kis állattartására alkalmas ólak állnak.

Az előkertben virágok nyílnak és örögzöldek burjánzanak. A kert hátsó részében gyümőlcsfák, dió és füge. Valamint szőlő, málna és szamóca terem.

A föld terület hátsó része tetszés szerint hasznosítható.

Aki vidéki életre vágyik itt a kíváló lehetőség. Békés, kellemes környék. A város központi része autóval 5 perc alatt elérhető.

Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában megtapasztalja a hamisíthatatlan vidéki élet érzést.

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. jogi és prori hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

39.9

Eladó Téglalakás

Albertirsa

3
130 m2
1 200 m2

Albertisán tetőteres családi ház eladó

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsa szép környékén ezt az 1200 nm.-es összközműves ingatlant a rajta épült tetőteres családiházzal ,valamint az udvaron külön álló tégla garázs és tároló melléképülettel együtt.

A családi ház beton alapra épült, vízzáró szigeteléssel ellátott. 38-as tégla falazat hőszigetelt dryvittal burkolt, kőporral színezett. Betonfödémes, sátortetős lyndab cserép lemez héjazatos. A padlás üveggyapot paplannal hőszigetelt.

A lakóház alapterülete: 130 nm földszint,50 nm tetőtér, ahol szükség esetén még további hálószobák kialakíthatók.

A nyílászárók néhány éve cserélve lettek fából készült hőszigetelt nyílászárókra, melyek szúnyoghálósak, redőnyösek. Az épület 3 bejáraton közelíthető meg.

A belső térben a földszinten: 2 tágas világos  szoba, nappali,előtér, konyha-étkező, éléskamra, kazánház,toalett, fürdőszoba került kialakításra.

A tetőtérben : közlekedő, szoba,plusz beépíthető tér.Ide tömörfa lépcsőn lehet feljutni, mely tetszetős korláttal ellátott. Az utca fronti részen fakorlátos erkély került kialakításra, mely kiválóan alkalmas pihenésre, a távolban a Dolina-dombság vonalai láthatók.

A beépített konyhaszekrény, mosogatógép, gázsütő, páraelszívó a vételár részét képezi.

A fűtés gázcirkóval és elektromospanellel történik. 3 fázisú áram bekötve.

A belső burkolatok: járólap, padlószönyeg, fűrészporostapéta és festett fal.

Tágas terasz öleli az épület oldalait,mely  fafödémes és járólappal burkolt.

A mellék épületben nyárikonyha, garázs és nyitott tároló található, ahol kemence áll rendelkezésre kerti partikhoz ,sütögetéshez.

Az ingatlan körbe kerített. A kerítés és a kapu kovácsoltvasból készült, elektromosan nyitható.

A ház 1980 ban épült, a tulajdonos folyamatosan karban tartja szépítgeti. 

Aki világos, szép tágas  családi házat szeretne közel a fővároshoz, itt megtalálja.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A kertrész alkalmas pihenésre, vagy kertészkedésre. Az udvart örökzöldek tarkítják.  Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

CSOK kedvezmény igénybe vehető!

Amennyiben értékesíteni kívánja még meglévő ingatlanát ,keressen bizalommal a megadott telefonszámon.

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

7.9

Eladó Iroda egyéb

Halásztelek

3
24 m2

Halászteleki tárolók 7900000 millióért

 

Halásztelek központjában, a Rákóczi Ferenc úton, közvetlenül főútvonal mellett elhelyezkedő, 2012-es tégla építésű társasház, üzletház, irodaház második szintjének tetőterében három darab egymás mellett található külön bejáratú, tároló helység található.

A tárolók alapterülete 11 nm-es, 7 nm-es és 6 nm-es nagyságúak, alapterületen lemérve összesen több, mint 24 nm-es. A tető erősen lejt, így a hasznos belmagasság a homlokzat felé csökken! Másik magánszemélytől az emeleten található szintén szomszédos, negyedik tároló ingatlan is megvásárolható, további 7 nm-rel növelve a területet! Fa nyílászárókkal elátottak, jól szigeteltek, télen nyáron állandó hőmérséklet van biztosítva és lakhatásra átalakítható.

Mindhárom külön önálló helyrajzi számmal rendelkezik, külön biztonsági ajtóval ellátott, és a belső folyosóról nyílik! Szomszédosak, így igény esetén egybenyithatóak. Minden helyiség tetőtéri ablakkal ellátott. 

Villany van, melynek díját a közös költség tartalmazza.

Víz és csatorna nincs bekötve a tároló helységekbe.

Az ingatlanok panorámásak A társasházban lift található, 

Parkolási lehetőség a tulajdonos számára sorompóval zárt belső udvaron!

Az ingatlan előt busz megáló található. Iskola, ovoda, önkormányzat gyalog 5 perces távolságra.

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

 

Áron alul
Jó közlekedéssel

25.9

Eladó Családi ház

Albertirsa

4
98 m2
2 370 m2

Albertirsai családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa belterületén szép környezetben ezt a 2370nm.-es összközműves ingatlant, a rajta épült 98nm.-es családi házzal.

Az épület alapja beton, vegyes falazatú: rakott sárfal és ytong , fafödémes , sátortetős onduline héjazatos. A belső térben 4 szoba, előtér, konyha, fürdőszoba került kialakításra. 

A szobák hajópadlóval és padlószőnyeggel , a többi helyiség járólappal burkoltak. Harmonikus színvilága és elrendezése teszi igazán vonzó otthonná. A fűtés csodálatos beépített kandallóval történik. A gázcsonk az udvaron található. 

A vezetékes víz és csatorna hálózatra kötve, de pluszban fúrott kút is rendelkezésre áll.

A hátsó kert igényesen parkosítva, ahol halas tó, kerti pihenő és sütögető lett kialakítva és örökzöldek pompáznak.

Az udvaron egy 40 nm.-es épület is található, melynek a tetejét kell felújítani.

A vasút állomás,bevásárlási lehetőségek jól közelíthetőek.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre, kerti partik rendezésére vagy kertészkedésre. Gyermek játszótér vagy medence telepíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

A Teleki és Fia Ingatlan Bt. jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

24.99

Eladó Családi ház

Albertirsa

2 + 1
100 m2
718 m2

Albertirsán családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa belterületén szép környezetben ezt a 100 nm.-es összközműves ingatlant, a rajta 1970-ben épült családi házzal.

Az épület alapja beton, vegyes falazatú, fafödémes , nyeregtetős bramac cserép héjazatos. A hasznos lakótér 100 nm.-es. A belső térben 2 szoba, félszoba, teakonyha, konyha, nyárikonyha, fürdőszoba került kialakításra. 

A belső burkolatok: padlószőnyeg,járólap, csempe és festett fal. Elegáns járólapozás, harmónikus színvilág. A fűtés gázkonvektorokkal történik.

A szobákban szekrénysor, bársarok,konyhabútork bútorok és a benne lévő gépek: gáztűzhelyek, páraelszívó és egyéb berendezési tárgyak a vételár részét képezik. 

A bejárati ajtó és ablakok műanyagra lettek  cserélve. Az elektromos hálózat rézvezetékes.

A vezetékes víz és csatorna bekötve, de pluszban fúrott kút is rendelkezésre áll. A gázvezeték az ingatlanra bekötve. A hátsó bejáratnál nyugati fekvésű járólapos terasz lett kialakítva, ahonnan pihenéssel töltheti szabadidejét.

Az udvaron egy garázs és gazdasági kiszolgáló helységek kerültek kialakításra. Gazdasági kiszolgáló helység alatt egy pince található.

Aki jó környéken folyamatosan karbantartott ingatlant keres, itt a kiváló alkalom.

Az ingatlan azonnal költözhető.

A vasút állomás ,bevásárlási lehetőségek a közelben.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre, kerti partik rendezésére vagy kertészkedésre. Gyermek játszótér vagy medence telepíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

A Teleki Éva és Fia Ingatlan Bt. jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

28.8

Eladó Családi ház

Albertirsa

3 + 1
80 m2
1 188 m2

Albertirsai családi ház eladó

Értékesítésre kínálom Albertirsa belterületén szép környezetben ezt az 1188 nm.-es összközműves ingatlant, a rajta 2005-ben épült családi házzal.

Az épület alapja beton, vízzáró szigetelésel ellátott , tégla falazatú, szigetelt fafödémes , sátortetős beton cserép héjazatos. A hasznos lakótér 80 nm.-es. A belső térben 2 szoba, félszoba, nappali, konyha-étkező fürdőszoba, toalett és közlekedő került kialakításra. 

A szobák laminált padlósak, egyben vegyes tüzelésű kályha melegít, a központi fűtéshez radiátor kiállás kiépítve.A nappali,konyha étkező egy térben a lakás központi része. Elegáns járólapozás, harmónikus színvilág.

A beépített konyhabútor a benne lévő gépekkel: villany sütő és főzőlap, pára elszívó a vételár részét képezi. 

A fürdőszobában masszázs funkciós zene szolgáltató sarokkád adja az alapokat. Mellette  mosdószekrényes kézmosó. 

Fenstherm műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az ablakok redőnyös szúnyoghálósak a beltéri ajtók fóliázott fából készültek. 

A fűtés elektromosan működik, később igény szerint a központi fűtés kiépíthető. 

A vezetékes víz és csatorna bekötve, de pluszban fúrott kút is rendelkezésre áll. A gázvezeték az ingatlanra bekötve.

Aki jó környéken újszerű ingatlant keres, itt a kiváló alkalom.

Némi ráfordítással igazi álom otthonná alakítható.

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre, kerti partik rendezésére vagy kertészkedésre. Gyermek játszótér vagy medence telepíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése